شاورما الفراخ |
المقادير :-
- نص كيلو صدور فراخ
- خل + ليمون
- ملح + فلفل
- كوب زبادى
- بابريكا
- بهارات شاورما
- توم +بصل
- طماطم + فلفل الوان
- بقدونس
الطريقة :-
- نقطع الفراخ قطع صغيرة ونتبلها بالخل والليمون ومعلقة توم مفروم
وعلبة زبادى مع بصلة صغيرة مفرومة وبهارات الشاورما وملح وفلفل اسود وبابريكا .
- نتركها فى التتبيلة ساعة على الاقل
- نصفيها ونضعها فى طاسة ساخنة جدا مدهونة بالزيت حتى تنضج .
- فى طاسة اخرى نشوح بصلة وفص توم مع طماطم مقطعة وفلفل الوان وبقدونس .
- نضيف الخضار المشوح للشاورما ونقلب دقيقتين ونطفى عليها
وتقدم حسب الرغبة
يفضل عمل الشاورما ساندويتشات وتقدم مع البطاطس المحمره والخيار المخلل
بالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق