اصابع الجبنة المقلية |
المكونات :-
مودزاريلا مقطعة اصابع (( ممكن شيدر او اى نوع تحبيه))
بيضة مخفوقة
بقسماط (( وممكن فجيتار ))
ملح وفلفل
زيت غزير للتحمير
الطريقة :-
اضربى البيضة مع الملح والفلفل
اغمسى اصابع الجبنة فى البيض وبعدين البقسماط ثم البيض مرة اخرى ثم البقسماط
رصى الاصابع ف طبق ودخليها الفريزر نص ساعة
واقليها ف زيت حامى واول ما تاخد لون دهبى طلعيها وقدميها مع صوص الكاتشب والمايونيز
بالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق