الأربعاء، 10 ديسمبر 2014

اصابع الجبنة المقليه

اصابع الجبنة المقلية
















 المكونات :-
مودزاريلا  مقطعة اصابع (( ممكن شيدر او اى نوع تحبيه))
بيضة مخفوقة
بقسماط  (( وممكن فجيتار ))
ملح وفلفل
زيت غزير للتحمير












الطريقة :-
اضربى البيضة مع الملح والفلفل
اغمسى اصابع الجبنة فى البيض وبعدين البقسماط  ثم البيض مرة اخرى ثم البقسماط
رصى الاصابع ف طبق ودخليها الفريزر نص ساعة
واقليها ف زيت حامى واول ما تاخد لون دهبى طلعيها  وقدميها مع صوص  الكاتشب والمايونيز


بالهنا والشفا

  

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...