الجمعة، 19 ديسمبر 2014

طاجن الجمبرى

طاجن الجمبرى

















المكونات :-

3 حبة فلفل حلو مقطع حلقات
3 حبة طماطم مبروش
3 فص ثوم
 1 بصلة مقطعه شرايح
كيلو جمبرى مغسول ومقشر
3 معلقة كبيرة زيت ذرة
ملح حسب الرغبة
فلفل اسود حسب الرغبة
2 حبة ليمون

















طريقة التحضير :-
ضعى الجمبرى والبصل والطماطم والثوم والفلفل الحلو وزيت الذرة والملح والفلفل مع بعض فى صنية بايركس
او اى صنية تصلح للتقديم
قطعى عليها شرائح الليمون ثم ضعيها قى فرن مشوسط الحرارة لمدة ساعة  تقريبا


اخرجيها من الفرن بعد تمام النضح وقدميها مع الأرز الابيض





بالهنا والشفا


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...